Načítám Akce
  • akce již proběhla.

Festival KUK pro batolata opět v KC Zahrada na Chodově! Pro velký zájem prodlužujeme program i na pondělí, aby si všechna “KUKuchtivá” batolata stačila dosyta pohrát.

Tak se za námi stavte a přijďte si užít divadlo, vyzkoušet pohybové a hudební workshopy či zadovádět si do KUKherny 🙂

Malí průzkumníci mohou objevovat skrýše ve velkém dřevěném bludišti, dovádět v měkoučké prolézačce “Kruháč”, trénovat prstíky u hravých tabulí, zabydlet indiánskou vesničku a až se unaví, nabrat síly v odpočívárně.

Můžete se těšit na celé 3 dny plné zábavy pro nejmenší.
Přijďte se přesvědčit, že umění a zábava pro batolata existuje a že i vaše ratolest si KUK zamiluje!

Pořadatelem projektu KUK je obecně prospěšná DAMÚZA – www.damuza.cz

 

PROGRAM NA PONDĚLÍ 11.11.

  • KUK Herna – 11.11. 10-18h, vstupné 150 Kč/dítě, 50 Kč/dospělý

Celodenní herna pro nejmenší a jejich velký doprovod. Průzkumníci se mohou těšit na obří bludiště, hravé tabule, originální haptický koberec, odpočívárnu pro ty, které hraní unaví, měkoučkou nafukovací prolézačku a další hravé objekty.

Herna je určena pro děti od 10 měsíců do 3 let.
Vstupné do herny platí po celý den.

Vstupenky ZDE

  • BabYoga pro samostatně chodící děti – 11.11. / 11.00, vstupné 100 Kč (vstupenku musí mít každý)

Toto baby jógování je vhodné pro děti od cca 1,5 roku do cca 3 let a jejich rodiče. Lekce bude koncipována jako společná jógová praxe, kde nenásilnou formou dětem představíme skrze příběh taje dětské jógy. A na co se můžete těšit? Budeme zpívat, střídat hravé ásany, zkoumat naše těla, ale hlavně budeme blbnout, aby ten svět nebyl tak vážný. Každý chvilku bude tahat pilku…chvilku ponecháme dětem prostor pro vyjádření a navedeme je na cestu samostatnosti a chvilku budeme prohlubovat vztah rodiče a dítka pomocí společné jógové praxe. Lekce, kterou povede odbornice na baby jógu Lenka Gajdoštíková (www.babyoga.cz), potrvá 45 min. Pohodlné oblečení pro miminka i maminky je nezbytností a můžete-li si vzít podložku jógy s sebou, budeme rádi!

Vstupenky ZDE

  • BabYoga pro lezoucí děti – 11.11. / 10.00, vstupné 100 Kč (vstupenku musí mít každý)

Na lekci BabYogy se bude zpívat, skotačit, ale hlavně jógovat. Zaměření lekce myslí na správný psychomotorický vývoj, jemnou i hrubou motoriku. Nervy uhladí nejen miminkám, ale i maminkám. Lekce, kterou povede odbornice na baby jógu Lenka Gajdoštíková, potrvá 45 min a přizpůsobí se dovednostem dětí a zároveň je bude jemně stimulovat k dalšímu zkoumání nejen okolí, ale především svého těla. Pohodlné oblečení pro miminka i maminky je nezbytností a můžete-li si vzít podložku jógy se sebou, budeme rádi. Lekce je vhodná pro všechna aktivně se plazící či lezoucí dítka a i ty, která se pokouší stoupat kolem nábytku.

Vstupenky ZDE

  • Studio Damúza: Moment! – 11.11. / 15.00 a 16.00, vstupné 100 Kč (vstupenku musí mít každý)

Inscenace pro děti od 10 měsíců do 3 let. Něžná trashpunková inscenace pro batolata a jejich rodiče.

Stačí malý moment a obyčejné předměty ožívají. Skříp. Písk. Vrz. Rachtata. Přicházejí plechoví hrdinové od popelnic. Nenechte se zmást jejich možná trochu drsným zevnějškem, skrývá se za ním něžná duše. Vydejte se s námi do světa, kde i rezavé plechovky vyprávějí fascinující příběhy. Představení nabízí dětem první kontakt s divadlem – respektuje jejich potřeby a citlivě je uvádí do světa pohybů, zvuků a dotyků. Už od 10 měsíců si totiž miminka začínají pamatovat věci kolem sebe a svět, který bezprostředně nevidí, pro ně už začíná existovat. Každý divák musí mít svou vlastní vstupenku.

koncept, režie: Richard Fiala, Pavol Smolárik, Marek Doubrava, Jiří Ondra, František Antonín Skála
hudba: Marek Doubrava
scénografie:    František Antonín Skála
hrají: Pavol Smolárik, Richard Fiala

Vstupenky ZDE (15.00)ZDE (16.00)

  • Studio Damúza: Ptáček a lev – 11.11. / 10.00 a 11.00, vstupné 100 Kč (vstupenku musí mít každý)

Poetická inscenace pro děti od 1 roku do 3 let. Jaro se probouzí a s ním i netradiční přátelství, které se prohlubuje a zraje stejně jako jablíčka, či švestky na podzim. Neroztaje ho dokonce ani ten nejsilnější mráz. Tak trochu poetická inscenace pro nejmenší, která je oslavou něžných okamžiků, vzájemné blízkosti dvou na první pohled odlišných bytostí – ptáčka a lva. Společně s námi zaklepte na dvířka zahrádky, kde bydlí lev, který zatím netuší, jaká tajemství v ní příroda ukryla. Každý divák musí mít svou vlastní vstupenku.

Koncept: Mária Šmolková Dramaturgie: Mária Šmolková
Režijní spolupráce: Dora Bouzková a Jiřina Vacková
Scénografie: Alžběta Vitvarová, Tereza Magnan
Hrají: Mária Šmolková, Bára Černochová, Eliška Došková

Vstupenky ZDE (15.00)ZDE (16.00)